dks4.blogspot.com

Där har ni min nya adress.
Jag behövde förnya mig lite.
Bli lite bättre, lite snyggare.
I alla fall på blogfronten.
I verkliga livet är jag oförbätterligt.
Inte nödvändigtvis på ett så självgott sätt som det låter.

Så, för att nu klargöra för er alla.

htto://dks4.blogspot.com

Det är min nya blogg.

Peace!

Inte bara studenter gör bort sig!

Det känns inte som om Sydsvenskan.se lyckades speciellt bra i går.
Hittade tre tabbar inom loppet av en timme, vilken tur att man lyckades print-screen:a dem också!
Enjoy!


Det här bildvalet var kanske inte det mest relevanta. Visst, de solar och det brukar man kanske inte göra i polo-tröja, dock tycker jag inte att bilden riktigt passar sig.


Det kan ju gå väldigt fel ibland, speciellt när man befinner sig i en övergångsfas från något gammalt till något nytt. Men jag kan inte riktigt förstå varför samma artikel ligger två gånger, under varandra, i över 2 timmar...




Det här var en egen artikel, som låg i topp cirkus en halvtimme, lite mindre kanske. Det är allt som står i "artikeln" (om den nu får kallas så). En "vers" ur 2 random personers rap-låt. Hur har man tänkt? Nyhetsvärdering?

VAD ÄR GREJEN!?




Peace!

Från i måndags morse

Första dagen på YA. Sitter på tåget nu (och har gjort de senaste 40 minuterna). Klockan är 06.50. Kaffe har druckits, mackor har ätits och kroppen har duschats. Inget av det har gjort mig piggare. Jag ÄR ingen morgonmänniska. 

 

Dock är jag väldigt spänd över att få praktisera lite journalistik. Jag har ett och annat knäck i huvudet och redan igår kollade jag upp lite på nått av dem. Det är lite svårt att komma in i lokaltänket när man inte har den blekaste hur det “lokala” i Simrishamn ser ut. Men det ska nog gå bra, jag pratar ju nästan i ingresser redan.

 

Tåget skrämde precis livet ur mig. Det stannade i Tomelilla och stod där en stund. Sen, all of a sudden, vänder det och börjar åka tillbaka! Men alla andra sitter kvar som om det vore världens mest naturliga ting så jag antar att det brukar göra så. Ehh... Creepy! Blev ju alldeles kallsvettig. Nerver och tåg som inte uppför sig som brukligt är inte någon bra kombination. Jävla skånetrafiken! (Tåget verkar dock vara i tid...)

 

Peace!


Ingenting.

En man satt på ett kafé. En helt vanlig man med en aning udda åsikter om det mesta. När han satt och kliade sig i sitt stora röda skägg funderade han över hur kaffet han drack hade ställt sig till den rådande finanskrisen. Denna tanke bollade han fram och tillbaka i ungefär en halvtimme tills han såg sin bordsgrannes kopp, med någon extravagant kaffesort i, och föreställde sig de två kaffekopparna disputera både finanskris och invandrarpolitik i Rosenbad. I ren “liftarens guide”-anda måste jag nu poängtera att den här mannen inte har någonting med fortsättningen att göra. Han bara råkade sitta på ett fik, ensam med sina tankar. I samma anda bör också nämnas att i mannens moderiktiga väska låg en handduk.

 

 

Ungefär såhär långt brukar jag komma när jag försöker skriva av mig en massa saker. Visst, rolig läsning för vissa invigda, men sällan en start på något projekt.

 

Jag är dock helt övertygad att mina skara trogna blogg-läsare suktade efter just ett sådant här intetsägande inlägg.

 

That's all folks!


Liveuppdatering från tåget

Jag är nu på väg hem till Malmö. Tåget gick för ungefär 4 minuter sen. 

Jag har redan kommit på att jag glömt något. Tack som fan personen som sitter bakom mig!
Hade inte hon snackat i telefon om att hon glömt sin mobilladdare så hade jag suttit här lyckligt ovetande om min tabbe.
*suck* Jag glömde min laddare (#%=#€!)

Oh well, jag får nöja mig med att tänka på att vissa antagligen ligger jättebakfulla idag ^^
Mahaha! 

Peace!

Svensk film, bäst på bio!

Jag spenderade kvällen i en mörk biosalong tillsammans med 4 bildjournalister (Sanna, Robin, Cattis & Norde) och 2 journalister (Johan & Gabbie).

Så, nu har jag namedroppat lite, det får mig att verka populär.

Tillbaka till filmen, som var väldigt bra!
Jag blev imponerad av Stieg Larssons roman (utan ens ha läst den!). Han gav min någorlunda skeptiska syn på svenska filmer en rak höger mitt på snoken.

Dock konstaterade "vi"  *host*  Gabbie  *host*  att filmen hade varit bättre med lite mer nakenhet. Man fick se bröst och rumpa, men inga manliga könsorgan. Det gjorde "oss" (läs Gabbie) aningen förtretad. 

Som kille (man?) är det svårt att se en film som denna utan att skämmas lite. Över den lilla, men befintliga, del av män som kan göra sådana saker mot kvinnor. (Ignorera denna samhällsanalys, den hör inte hemma på min blogg, min ursäkt är att jag börjar bli trött). 

Note to self: Ge Norde pengar för bion!

Det får vara allt för ikväll!

Peace!