Love

"We have this idea that love is supposed to last forever. But love isn't like that. It's a free-flowing energy that comes and goes when it pleases. Sometimes it stays for life; other times it stays for a second, a day, a month, or a year. So don't fear love when it comes simply because it makes you vulnerable. But don't be surprised when it leaves either. Just be glad you had the opportunity to experience it."

- Joel Kramer

Nähä, så nu passar det inte!?

Jag tycker faktiskt att när man gör en så spektakulär comeback som jag gjorde igår på bloggfronten så bör man belönas med kommentarer, men nä, icke sa Nicke! Inte en enda kommentar, nog blev man allt lite besviken. =(

Jag skulle städat mitt rum idag, det gick sådär! Har spenderat den vakna tiden detta dygn med att läsa, äta, läsa, äta, diska och en del musiklyssnande före, under och efter de diverse "aktiviteterna".

Jag måste köpa ny parfym, vet inte vilken dock... Klassikern har ju utgått, är nästintill omöjlig att få tag på längre, förbaskat tråkigt! Det finns ingen likvärdig! Sällan har en parfym luktat så gott, och fått så mycket uppmärksamhet av HB's (Boken jag läser handlar om en "PUA - Pick-Up Artist" och i hans kretsar står HB för "Hot Babe").

Från ett av mina bättre drag till ett av de sämre, att hålla iordning! Mitt skrivbord ser verkligen för jädra tråkigt ut! Följande ting är placerade på skrivbordet:
  • 3 tomma mjölkpaket (utgångsdatum 14/7, 21/7, 25/7)
  • 4 paket äppeljuice (3 st 25cl, 1 st 1l)
  • 5 dryckeskärl (2 kaffemuggar & 3 glas)
  • 3 tallrikar (2 djupa & 1 plan)
  • Diverse bestick
  • ...och en hel del annat!
Well, får städa, så småningom, inte lönt att sätta ett schema för jag följer det ändå inte, trots att det väntar en dator i andra änden av städtunneln... =S

Måste komma på nån klatschig finish jag konsekvent kan använda mig av här, until then:

Peace out y'all!

Jag är dålig!

På att blogga då alltså... Ni får ha överseende med detta, men jag lovar att bättra mig! Flyttar ju snart 90 mil hemmifrån och då blir det väl lite mer att skriva om =)

Idag har jag tagit det lugnt, fram till halv 4 när det var dags att företa sig den långa turen ut till Posten, Toftanäs, för att jobba nån enstaka timme, kändes som ett helt dygn man stod i den där j***a lastbilen! Posten = Åsnejobb! (No offence postenanställda ^^)

Fick dessutom en bok av morsan när jag kom hem, "The game" (inte den om hur man raggar utan den som handlar om en kille som är en player deluxe!) Tur att Neil Strauss hade mitt nummer när han behövde hjälp ;) Slutresultatet verkar ha blivit ganska bra faktiskt, blir till att börja läsa ikväll!

Ja, flytten, den blir lång... Men rolig, och tråkig, och vemodig, och en hel massa andra känslor också, men det ska nog gå bra. Skönt att man inte har någon speciell i hjärtat att flytta ifrån..? (Förutom dig Nina, men jag tror du förstår hur jag menar.)
Det visade sig att jag kom in på mitt högskoleprovsresultat, haha! Men med tanke på vad mitt snitt slutade på så är det väl inte så konstigt egentligen. =P
Snittet för att komma in på Lunds Juristutbildning var 1,5 alltså 0,1 poäng från mitt resultat! Kanske ska göra det igen? Om inte annat så kan du ju försöka Erik, ditt huvud sitter lite rakare på skaftet än mitt! =P

Oj vad det blev mycket skrivet!
Kom hem?
Peace out y'all! (saknar Pauli och JK3A <3)