"Du verkar bara så lojj..."

Det fick jag höra i lördags, kan inte säga så mycket mer än:

Ja, jo, I guess.

Här hemma har jag en dator och min gitarr, that's about it. Det ironiska med detta är att när vi tittade på denna lägenheten för sisådär 2,5 år sen så var i stort sett mina första ord: "Det här känns verkligen som hemma".
Nu tycker jag t.o.m att det är skönt att gå till skolan! Inte för att skolan i sig är så underbar utan för att jag slipper vara hemma. Varje gång jag går utanför dörren så blir allting lite ljusare, kanske för att jag aldrig orkar dra upp persiennerna på mitt rum, men ja, ändå! =P

Det är de små utflykterna som får mig att orka lite till... t.ex. Gravol med PC, Örkelljungas skogar med Johan, hem till Freddie, spela basket med Musslan & Chrisse, bara cruisa med Erik eller ta en promenad med Svampbob... I stort sett vad som helst, bara jag slipper sitta här.

Oavsett vad jag gör här hemma så får jag kritik för det. Igår, som exempel, så städade jag, handlade mat och diskade. Hur många % av 18-19 åringar gör det egentligen? Men nog fan så får jag skit för att disken fortfarande står i torkstället och torkar!

Vad jag vet så är det väl inget genidrag att ställa in blöt disk i skåpen bland de torra köksartiklarna. Dessutom så är väl själva idén med torkställ att mer eller mindre slippa torka disken? Ergo: Disken ska stå där tills den är nästan torr.

Trots detta väljer jag att inte följa med till Freddies sommarstuga under valborg. Känner mig fortfarande inte 100% välkommen och det är väldigt förståeligt, även om det har gått mycket bättre än väntat. Kanske för att de andra är som de är =)  Hade dock varit skönt att få åka iväg...

Nu ska jag in i duschen och få bort denna odör av nedstämdhet =)

Due to public demand

Ja, jag antar att det är för det bästa, man kan ju inte gå runt och hålla allt inom sig hela tiden.

  • Morsan är rena helvetet nu, hon behandlar mig som om jag vore en komplett idiot.
  • Ångesten över vidare studier sitter i.
  • Projektarbetsångesten har faktiskt släppt, vi kan inte göra mer nu.
  • One big blä!
Godnatt