Dag 2

Ja, då har man hämtat nycklarna till lägenheten, lastat över det mesta av min packning i rummet, varit en tur på Ikea, vunnit ett music quiz på kårhuset och ätit väldigt god pizza i Sundsvall, min nya hemort! 



Har varit drakfestival i Sundsvall, denna ser dock ut som Pluto (Musse Piggs hund, inte planeten). Mamma kör en patenterad pose.


Det märks ju vart man flyttat... Norrland, aldrig trodde jag att man skulle hamna såhär högt upp i vårt avlånga land. Spännande upplevelse dock, folk från hela Sverige i min (från och med imorgon) nya klass!


En bro som leder till universitetet. Lite japansk stil enligt mig, men ja, Sundsvall kanske är det nya Japan?


En del av universitetsområdet. Riktigt fint på utsidan, återstår bara att se hur det ser ut innanför de extravaganta dörrarna.


"Wivex", kom och tänka på min älsklingsgumma då det påminde om "Wisex" och dansband!


Här står vi i hissen till min lägenhet. Man var ju något spänd över hur den skulle se ut när man stod här inne. Men nu i efterhand är jag helnöjd! Rummet känns enormt! Undrar hur jag ska ha råd att möblera alla 21 kvm! =P



Ja, nu bor jag officiellt i Sundsvall! Dock spenderas även denna natt på hotell, har inte hämtat sängen än och känner inte riktigt för att sova på golvet, även om jag var lite sugen bara för att! (Hotellfrukosten hägrar väl lite också... Våfflor, scrambled eggs, bacon, köttbullar, väldigt gott bröd och pålägg i mängder!)

Sundsvall!

Följande är en väldigt kort sammanfattning av min första dag i Sundsvall:



Såhär mörkt var det när vi startade vår 104 mil långa resa upp till min nuvarande hemort!


Denna bilden är tagen ungefär 15 minuter efter att vi anlände. Sundsvall är en väldigt trivsam stad, inte riktigt samma puls som Malmö, men det kan ju vara ganska skönt.


Mamma och Mats på en kort upptäcktsfärd, vädret i norrland är vääääldigt omväxlande! Jag har nu varit här i ungefär 5,5 timme och det har regnat, varit skinande sol, molnigt och blåsigt! 


Detta är en smickrande bild av området jag ska bo på. Nacksta heter det, enligt en broschyr jag fick hemskickad för ett bra tag sen så ska detta vara Sundsvalls värsta område. Just det, SUNDSVALLS värsta område... Hur farligt kan det vara?



Här inne ligger jag nu och skriver i en bäddsoffa, delar rum med mamma och Mats. De ska stanna här tills på onsdag men jag bor bara på hotellet tills imorgon. Senast på måndag spenderar jag min första natt i min (nästan) egna lägenhet!