Blond, tjej, storbystad, kille, blåögd eller snyggt ass?

I dagens samhälle som konstant debatterar om ämnet "Jämställdhet" så är det bara fåtalet som faktiskt lever upp till detta. Kvinnor som män, Straighta som homosexuella, etniska svenskar som invandrare, blondiner som brunetter! Diskriminering och trångsyntet finns hos alla, inte ens jag är perfekt =P Skillnaden är att om mina fördommar motbevisas så accepterar jag gladeligen detta!

Vem har egentligen rätt att klanka ner på en kille som har kapaciteten att falla för en annan kille? Är det inte oftast så att killar är mer likasinnade med andra killar än med tjejer? Vet inte en kille oftare vad en annan kille tycker om? Oavsett om det handlar om samtalsämne eller vad man gör i sänghalmen?

Många gör felet att så fort ordet bög, homosexuell, rövpackare eller rumpnisse används så tänker de genast på sex, i detta fallet analsex. Detta är helt uppåt väggarna! Okej, "rövpackare" och "rumpnisse" är kanske inte de mest subjektiva ordvalen men de borde inte vara felaktiga. Det borde tolkas på samma sätt som när jag säger "blatte" på min skola, på ett skrattframmanande sätt, på ett komiskt sett!

Homosexualitet handlar om känslor, kapaciteten att falla för någon av samma kön. En partner borde man inte ha för att "få ha sex" oavsett om det är med en kille eller tjej. Sex är ett sätt att uttrycka sin kärlek eller bara att helt enkelt att njuta.

Jag har inte växt upp i speciella förhållande som gör mig speciellt tolerant. Jag har växt upp i den vanliga Svensson-familjen med en mamma, en pappa och 2 syskon. En pappa som uppriktigt var rasistisk, en mamma som försökte dölja det men misslyckades ganska kraftigt, syskon som antagligen påverkats av föräldrarna och hade samma åsikter om invandrare. Det jag är nyfiken över är HUR jag blev som jag är! Hur kommer det sig att jag finner invandrarkultur och utländska språk väldigt intressant? Hur kommer det sig att jag ser invandrare som något bra för det svenska samhället?

Vad är egentligen skillnaden på xenofobi och homofobi? Man diskriminerar en grupp som är lika mänsklig som vilken etnisk svensk eller heterosexuell person som helst!

En människa definieras som:
- Tvåbent
- Plattnaglad (alltså har inte klor)
- Anpassningsbarhet
- Finmotorik
- Empati
- Urskilja kausalitet
- Tolka symboler

Har en bög bara 1 ben?
Är en Indier inte anpassningsbar?
Kan flator inte läsa?
Känner inte Kineser empati?
Kan en transsexuell inte se orsakssamband?

Jag vill inte pracka på någon mina åsikter, jag vill bara få er att tänka själva och inte sitta fast i normerna...

Allas vår kära huvudstad!

Efter totalt 14 timmars transport och 7 timmars utbildning / diskussion så sitter jag här med huset fullt av gäster!
"Ingen fara" tänker man då, nä, bortsett från det faktum att jag totalt sovit 8 timmar under hela helgen så blir det aningen värre.
Jag är heeelt slut nu, totalt färdig som artist =P
Avsaknaden av sömn gör mig till lite av en vandrande zombie =S

Samtidigt så är jag orolig över hur min kära Bambi mår...

Men för er som är intresserade så var Stockholm verkligen asroligt!
Vi 5 som åkte dit från Pauli kom varandra verkligen nära och de är faktiskt ännu bättre människor än vad jag trodde tidigare. Jag träffade även ett gammalt X, om man nu kan säga att vi faktiskt var tillsammans =P Anything for you Freddie ;-) Haha =D